Hladno dimljena pastrmka iz domaćeg uzgoja sa domaćim ukiseljenim lukom, domaćim ukiseljenim đumbirom, sezonskim voćem, ekstradjevičanskim maslinovim uljem i blagim octom od grožđa
10 KM
File svježeg bifteka na rukoli sa Grana Padano, kaparima, ekstradjevičanskim maslinovim uljem, domaćim ukiseljenim lukom, kremom od reduciranog balzamičkog octa. Služimo sa hrskavim pecivom.
12 KM
Burger od pastrmke, sa salatom, karameliziranim lukom i truffle mayo. Serviramo sa pomfritom I kečapom.
10 KM
Janjeće i juneće meso, cheddar sir, kiseli krastavci, ukiseljeni ljubičasti luk i roštiljski sos. Serviramo sa krompirićima I kečapom.
10 KM
Od janjećeg i junećeg mesa, sa marokanskim začinima i dresingom od sjemenki senfa. Serviramo sa krumpirićima I kečapom.
12 KM
File hladno dimljene pastrmke u burger pecivu sa cheddar sirom, rukolom i umakom od hrena
8 KM
Pileći file, karamelizirani luk, tartar sos, salata
6 KM
Tjestenina sa toplo dimljenom pastrmkom iz domaćeg uzgoja u umaku od žumanjaka i parmezana.
12 KM
Tjestenina sa špinatom, bundevinim puterom, ovčjim bijelim sirom i sjemenkama tikve
9 KM
Kockice teletine i tikvica u kremastom bijelom sosu od vina i vrhnja sa aromatičnim ovčijim sirom
12 KM
Kremasti rižot sa toplo dimljenom BaRiba pastrmkom iz domaćeg uzgoja, limunom i mascarponeom.
12 KM
Mješavina svježih salata sa pilećim fileom, sirom iz mjeha, tostiranim sjemenkama tikve i suncokreta i jogurt dresingom
8 KM
Mješavina svježih salata sa falafelima i dresingom od meda i dižon senfa
12 KM
Toplo dimljena pastrmka iz domaćeg uzgoja na domaćoj krompir salati sa emulzijom od senfa i ukiseljenim ljubičastim lukom iz domaće radinosti
10 KM
Mješavina svježih salata, naribani ovčiji sir i usitnjeni ljuti feferon
5 KM
4 KM
Šnicla od najfinije teletine u umaku od kiselih krastavaca i jaja sa krompirićima i rižom
17 KM
File bifteka u umaku od bundevinog putera iz kućne radinosti. Serviramo sa povrćem i rižom.
26 KM
File bifteka sa začinjenim puterom, krompirićima i povrćem.
24 KM
Medaljoni bifteka u umaku od vrganja i šampinjona obogaćeni uljem od tartufa. Serviramo sa povrćem i krompirićima.
26 KM
Blago pikantno jelo od trakica pilećeg filea sa thai začinima, minimalno termički obrađenim povrćem, na riži sa kurkumom
12 KM
Dinstan pa zapečen bez masnoća životinjskog porijekla
8 KM
Od junećeg mesa sa umakom od sira iz mjeha. Serviramo sa povrćem i krompirićima.
12 KM
Od junećeg mesa, serviramo sa grahom, pečenim paprikama I jalapenos papričicama
10 KM
Filet toplo dimljene pastrmke u aćetu od zelenog čaja i limete sa špinatom i kremom od slanutka i mascarpone sira
16 KM
File svježe pastrmke sa blitvom i kuhanim krompirom
10 KM
File toplo dimljene pastrmke iz domaćeg uzgoja u umaku od kopra. Serviramo sa rižom i povrćem.
16 KM
File svježe pastrmke na palenti aromatiziranoj uljem bijelog tartufa i parmezanom
12 KM
Serviramo sa blitvom I kuhanim krompirom
14 KM
100 gr.
5 KM
Komadi između 100 I 200 grama
50 KM