This menu is also available on English

SUPERIOR IMMUNITY PRODUCTS💊👌

Dodaj
Astax Immuno

Astax Immuno ima antioksidativno, kardio i neuro-protektivno, antiinflamatorno, imunostimulativno dejstvo. Pospješuje lipidni profil, kao i plodnost kod muškaraca, ima i anti-age efekat. Astaksantin ima mnogo jače dejstvo nego ostali antioksidansi.

58.5 KM

Dodaj
Zincosal

Pomaže jačanje imuniteta i održava kvalitet vida, kože i noktiju. Cink je antioksidant koji je veoma važan za funkcionisanje imunološkg sistema i igra važnu ulogu u izgradnji proteina. Zbog toga je neophodan u brojnim fiziološkim procesima kao što su koordinacija hormona i nervnog sistema.

16.05 KM

Dodaj
D3 2000 Immuno

D3 2000 Immuno sadrži 2000 IU vitamina D3 u jednoj tableti. Namjenjen za potrebe ishrane kod narušene funkcije imunog sistema, osteoporoze, mijelopatije, hipotonije mišića, autoimunih bolesti štitne žljezde, kao i kod osoba koje su nedovoljno izložene sunčevoj svjetlosti.

24.85 KM

Dodaj
Zinc Immuno C D3

Zinc Immuno C D3 tablete sadrže optimalne dnevne doze cinka, vitamina C i vitamina D3, nutrijenata važnih za očuvanje imuniteta i cjelokupnog zdravlja organizma.

26.3 KM

Trenutno nedostupno
Kolagen boost 500ml

Kolagen Boost je namjenjen svima koji žele popraviti zdravlje i ljepotu kože, kose i noktiju kao i svima koji u ranoj dobi imaju probleme s kožom. Prehrana danas sadrži minimalno kolagena. Kolagen Boost rješava problem deficita kolagena i omogućava da koža, kosa, nokti i zglobovi ostanu vitalni.

58.7 KM

Probiotici 💊

Dodaj
Probiotic® (10 kapsula)

Probiotic® je dodatak ishrani koji obogaćuje crijevnu mikrofloru i tako doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta.

11.3 KM

Dodaj
Prolife suspenzija (7 bočica)

Za probleme s proljevom i probavom te za svakodnevno održavanje ravnoteže crijevne mikroflore. Prikladno i za djecu mlađu od dvije godine!

16.2 KM

Dodaj
Probiotic® Forte (10 kapsula)

Probiotic forte je dodatak ishrani na bazi živih probiotskih bakterija, korisnih bakterija mliječno-kiselinskog vrenja i probiotskog kvasca u obliku kapsula za oralnu primjenu.

14.05 KM

Dodaj
Bulardi probiotik (10 kapsula)

Bulardi® Probiotik u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizuje rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje.

13.85 KM

Trenutno nedostupno
WAYA D3 kapi

Reguliraju probavu, za normalan rast i razvoj kostiju djece te doprinosi normalnoj funkciji imuniteta. Vitaminu D3 u uljnoj suspenziji nisu potrebni dodaci (antioksidansi, stabilizatori i konzervansi) koji mogu prouzročiti nadimanje i grčeve.

19.95 KM

Dodaj
WAYA LGG kapi

Za uravnoteženu crijevnu mikrofloru, za regulaciju probavnih smetnji. Kapi su primjerene za novorođenčad, dojenčad i djecu

18.2 KM

Dodaj
BULARDI PLUS D3 500

Bulardi 500, u dvostruko jačoj dozi sa dodatkom vitamina D3 1000 ij. Normalizuje rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje dijareje, povećava eradikaciju Helicobacter pylori i doprinosi jačanju imuniteta

15.15 KM

Dodaj
BULARDI PROBIOTIK JUNIOR KESICE a10

BulardiⓇ Junior u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizira rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!

14.3 KM

Dodaj
BULARDI ZA DJECU A 10

BulardiⓇ Junior u rekordnom roku zaustavlja dijareju, normalizira rad crijeva, ublažava simptome i skraćuje trajanje već postojeće dijareje!

13.7 KM

Dodaj
ENTEROBIOTIK A 10

Enterobiotik kapsule su dijetetski suplement, koji u svom sastavu sadrži 2 soja probiotskih bakterija i probiotskog kvasca. Oni sinergistički pokazuju povoljne efekte na gastrointestinalni trakt i ravnotežu prirodne crijevne mikroflore.

10.1 KM

Dodaj
FLOBIAN 20 CPS

Flobian® je dijetetski suplement koji pomaže kod sindroma iritabilnog kolona (gasovi u stomaku, nadutost u stomaku, bol u stomaku, neredovno praženjenje), a izuzetno se uspješno primenjuje širom Evrope i Amerike kao prirodan, potpuno siguran i detaljno ispitan.

27.45 KM

Trenutno nedostupno
FLOBIAN CPS A 10

Flobian® je dijetetski suplement koji pomaže kod sindroma iritabilnog kolona (gasovi u stomaku, nadutost u stomaku, bol u stomaku, neredovno praženjenje), a izuzetno se uspješno primenjuje širom Evrope i Amerike kao prirodan, potpuno siguran i detaljno ispitan.

15.4 KM

Dodaj
BIORELA MULTIKIDS A20

Biorela® Choco Multi Kids je jedinstveni, 3 u 1 dodatak prehrani za zdrav imunitet djece u obliku ukusne mliječne čokolade. Sadrži kulture dobrih* bakterija, vitamine i minerale potrebne za zdrav rast i razvoj djece te snažan imunitet.

14.1 KM

Sirupi 🍶

Dodaj
ALPENKRAFT Sirup protiv kašlja

Alpenkraft® sirup je dodatak prehrani s biljnim ekstraktima i destilatima, medom i ječmenim sladom. Koristi se kod nadražaja gornjih dišnih puteva.

19.5 KM

Dodaj
HERBIKO Sirup za odrasle 250ml

Primjenjuje se i kod suhog kašlja za njegovo smirivanje, a i kod kašlja koji prati sekret za njegovo razrijeđivanje i lakše iskašljavanje.

11.3 KM

Dodaj
MEDEX Sirup smrekini vršci 150ml

Sadrži vitamin A koji doprinosi očuvanju zdravih sluznica, te vitamin C koji ima ulogu u funkciji imunološkog sistema.

16.4 KM

Dodaj
HERBIKO dječiji sirup 125ml

Proizvod je namijenjen djeci sa simptomima prehlade, gripa i slično, kod kojih je prisutan kašalj.

9 KM

Dodaj
APETITO Sirup 200ml

Appetito sirup preporučuje se djeci sa oslabljenim apetitom, pri zaostajanju u rastu, kod rekovalescenata.

16.05 KM

Dodaj
Apipol sirup protiv kašlja

APIPOL® medni sirup s maceratom sljezovog korijena i tinkturom propolisa preporučujemo: za smirenje kašlja, kod prehlade, gripe, viroze, kod upale ždrijela i bronitisa, kod dugotrajnog, suhog i nadražajnog kašlja.

11.6 KM

Dodaj
Junior angin sirup 100 ml

Jedinstveno rješenje 2u1. Junior - angini® sirup za djecu je medicinski proizvod za liječenje suhog , podražajnog kašalja i grlobolje.

10.5 KM

Dodaj
Medni sirup sa trputcem i sljezom 100 ml

Sirup je ugodnog okusa i preporučuje se djeci i odraslima kod suhog, nadražajnog kašlja koji prati bolesti gornjih dišnih putova.

11.6 KM

Dodaj
HERBIKO SIRUP SA MEDOM

Proizvod je namjenjen osobama sa simptomima prehlade, gripe i slično, kod kojih je prisutan kašalj. U sirupu su biljni ekstrakti koji pozitivno djeluju na sluzokožu disajnih puteva. Med pomaže zdravlje respiratornog trakta zahvaljujući prisustvu fitohemikalija sa antioksidantnim svojstvima.

9 KM

Trenutno nedostupno
HERBIKO SIRUP ZA DJECU SA MEDOM  

Proizvod je namjenjen djeci sa simptomima prehlade, gripe i slično, kod kojih je prisutan kašalj. U sirupu su objedninjeni biljni ekstrakti koji zahvaljujući svojim sastojcima pozitivno djeluju na sluzokožu disajnih puteva. Med pomaže zdravlje respiratornog trakta.

9.55 KM

Trenutno nedostupno
HERBIKO SIRUP BIJELI SLJEZ 125 ML

Herbiko sirup od bijelog sljeza je namijenjen za održavanje normalnog funkcionisanja sluzokože respiratornih organa kod iritacije sluzokože usta i grla,praćene suhim kašljem.

8 KM

Dodaj
ISILAX SIRUP 200 ML

Prirodno rješenje kod opstipacije (zatvora), neredovnih i tvrdih stolica – kod djece i odraslih.

16.35 KM

Dodaj
MULTI SANOSTOL 230GR

Sirup sadrži važne vitamine koji su neophodni za zdrav razvoj u sastavu i doziranju koji odgovaraju dječjoj dobi.

15.15 KM

Dodaj
Sanostol Fe a 230ml

Koristi se kao dodatk ishrani u slučaju nedovoljnog unosa vitamina i minerala, pojačanim potrebama za ovim nutrijentima u periodu intenzivnog rasta i razvoja, kao i u slučaju blagih simptoma sideropenične anemije (nedostatka željeza).

15.15 KM

Trenutno nedostupno
Bronchostop sine sirup 120ml.

Bronchostop SINE sirup je tradicionalni biljni lijek koji se primjenjuje za ublažavanje produktivnog kašlja povezanog s prehladom i ublažavanje nadražaja ždrijela i povezanog kašlja, isključivo na temelju dugotrajne upotrebe.

17.55 KM

Trenutno nedostupno
Bronchostop sirup 150 ml

BRONCHOSTOP sirup je tradicionalni biljni lijek koji se primjenjuje kod produktivnog kašlja povezanog s prehladom i ublažavanje nadražaja ždrijela, isključivo na temelju dugotrajne upotrebe. BRONCHOSTOP sirup namijenjen je primjeni kod djece starije od 6 godina, adolescenata i odraslih.

17.55 KM

Trenutno nedostupno
STOP KAŠALJ SIRUP 300 ML

Stop kašalj sirup sadrži pažljivo odabrane biljne ekstrakte koji se koriste za tretiranje suhog, nadražajnog kašlja, kod prekomjernog sekreta olakšava izbacivanje sekreta,  a zahvaljujuci eukaliptusu pomaze kod simptoma prehlade i gripe. Sirup je pogodan za trudnice, dojilje i dijabeticare

10.85 KM

Dodaj
STOP KAŠALJ ZA DJECU SIRUP

STOP KAŠALJ SIRUP ZA DJECU pored pažljivo odabranih biljnih ekstrakata sadrži i beta glukan koji jača imunitet djece i zbog toga se preporučuje njegova primjena i kada kašalj prestane.

10.1 KM

Kapi 💧

Trenutno nedostupno
Propolis kapi bezalkoholne 15ml

Namijenjen je vanjskoj primjeni i pravi je balzam za vaša usta, usnu sluznicu i kožu, jer ih obnavlja i štiti.

8.4 KM

Trenutno nedostupno
Artemisan slatki pelin kapi

Za poboljšanje imuniteta organizma, djeluje: protuupalno, antibakterijski, antigljivično, jača imunitet, pomaže kod probave, štiti jetru.

9.2 KM

Trenutno nedostupno
Vendoksin kapi 50 ml

Namijenjen je održavanju fiziološkog protoka krvi kroz venske sudove donjih ekstremiteta i unapređenju zdravlja venskih sudova i kapilara.

28.95 KM

Dodaj
APIVIT D3 400 KAPI

Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnoj funkiciji imunološkog sustava, odražavanju normalne funkcije mišića i državanju normalnih kostiju. 

11.6 KM

Trenutno nedostupno
Herbifit kapi valerijane a 50ml

Herbifit kapi valerijane su djietetski proizvod, dodatak prehrani za smirenje. Ovaj proizvod pomaže kod otkljanjanja stresa, stanja prevelike uzbuđenosti, nervoze jer ima sedativan učinak.

7.5 KM

Dodaj
IBEROGAST 20 ML

Kapi za liječenje simptoma probavnih smetnji

16 KM

Pastile za grlo

Trenutno nedostupno
GeloRevoice pastile - trešnja (20 pastila)

GeloRevoice® pastile za grlo s hijaluronskom kiselinom pružaju dugotrajnu zaštitu, vlaženje i obnovu sluznice grla i ždrijela.

14 KM

Dodaj
Junior-angin pastile za grlo (24 pastile)

Junior-angin pastile za grlo za djecu, sa okusom jagode.

9.55 KM

Trenutno nedostupno
PropoMucil pastile orange (12 pastila)

PropoMucil® pastile djeluju na uzrok upale i bola, smanjuje stvaranje bakterijskog biofilma, djeluje antimikrobno, a cink i vitamin C dodatno ojačavaju imunitet.

5.25 KM

Trenutno nedostupno
Isla junior pastile (20 kom.)

Isla® junior pastile za grlo namijenjene najmanjima kako bi im pomogli ublažiti simptome prehlade kao što su “grebanje” u grlu, poteškoće pri gutanju i nadražaj na kašalj.

8.15 KM

Trenutno nedostupno
Isla medic hydro + pastile (20 kom.)

Za ublažavanje tipičnih tegoba vezanih uz grlobolju i prehladu, kao što su grebanje u grlu i promuklost. Za suhu sluznicu i iritaciju glasnica.

8.7 KM

Trenutno nedostupno
GELOREVOICE PASTILE - crna ribizla A 20

GeloRevoice® pastile za grlo s hijaluronskom kiselinom pružaju dugotrajnu zaštitu, vlaženje i obnovu sluznice grla i ždrijela.

12.4 KM

Dodaj
PROPOLLETE LIGHT

Propollete light pastile su formulisane na bazi ekstrakta propolisa. Propolis predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog djelovanja svih vrsta infekcija. Propollete light pastile su obogaćene aromama limuna, mentola i meda. Preporučuje se primjena kod prehlade, promuklosti, upaljenih i bolnih desni.

8.35 KM

Trenutno nedostupno
PROPOLLETE STRONG

Propollete strong pastile su formulisane na bazi ekstrakta propolisa. Propolis predstavlja prirodnu zaštitu od svih vrsta infekcija. Obogaćene su aromama eukaliptusa i mentola. Preporučuje se njihova primjena kod bola u grlu, kašlja, infekcija i iritacija sluzokože usta i grla. 

8.35 KM

Dodaj
PROPOMINT EUKALIPTUS PASTILE a18

Propomint eukaliptus pastile su formulisane na bazi ekstrakta propolisa standardizovanog na 10% flavonoida galangina, čime se postiže optimalan efekat ovog djelujućeg principa. Propolis predstavlja prirodnu zaštitu od štetnog delovanja slobodnih radikala i svih vrsta infekcija.

8.35 KM

Vitamini i minerali🧪

Dodaj
VPLab UltraVit Zinc 60x25mg

16.2 KM

Dodaj
Magnetrans direkt granule 20x375mg

10.55 KM

Dodaj
DH Aktiv Eye Vital (30 kapsula)

Vitamini za oči

13.8 KM

Trenutno nedostupno
DH Aktiv vitamini AZ (40 tableta)

Tablete sadrže specijalnu kombinaciju elemenata kao što su vitamini C, E i B.

14.55 KM

Dodaj
LV-Pharm Natrijum-askorbat (C Vitamin) (60 kapsula) 1+1 GRATIS

Natrijum-askorbat jača imunitet i učestvuje u mnogobrojnim životno važnim metaboličkim procesima. Ne postoji opasnost od predoziranja ovim vitaminom. Rastvorljiv je u vodi (hidrosolubilan). Posebno se preporučuje pušačima jer jedna ispušena cigareta potroši 60 mg vitamina C.

18.55 KM

Dodaj
Solgar Selen (100 tableta)

37.55 KM

Dodaj
Webber Vitamin K2+D3 (30 kom.)

13.9 KM

Dodaj
Vitamin C za djecu

4.85 KM

Dodaj
Webber - Selenium, 200mcg (90 kapsula)

24.95 KM

Trenutno nedostupno
Vitamin B12 sublingvalni 90x1000mg

28.6 KM

Dodaj
OSTEO ADVANCE (60 tableta)

Dodatak prehrani doprinosi očuvanju zdravlja i čvrstoće kostiju Poboljšava mineralizaciju kostiju.

28 KM

Dodaj
VPLAB UltraVit vitamin C1000 VEGAN (60 kom.)

20.75 KM

Trenutno nedostupno
Supradyn Q10 fast vrećice (10 komada)

Supradyn® energija djeluje u skladu s vašim tijelom i pomaže vam u opskrbi novom energijom. Tako ćete opet biti u punoj snazi bez osjećaja iscrpljenosti.

11.35 KM

Dodaj
Supradyn Q10 film (30 tableta)

Supradyn energija Q10 pozitivno djeluje na organizam i potiče prirodnu unutarnju energiju. Uz osjećaj budnosti, pruža snažan osjećaj energije.

22.05 KM

Trenutno nedostupno
Supradyn šumeće tablete (15 kom.)

Supradyn® Energija je multivitaminski pripravak s mineralima i koenzimom Q10, služi kao dodatak prehrani tijekom cijeloga dana.

12.95 KM

Trenutno nedostupno
Sideral forte (20 kom.)

Sideral®Forte kapsule su dodatak prehrani sa sukrasomialnim željezom i vitaminom C

28.85 KM

Trenutno nedostupno
OstroVit Vitamin D3 2000 IU caps. a60

Vitamin D3 2000 IU softgels je jedan od dva oblika vitamina D koji je potreban ljudskom tijelu na dnevnoj bazi. Podržava imunološki sustav i pravilno funkcioniranje mišića, kao i apsorpciju kalcija i fosfora. Njegov dovoljan unos pomaže u održavanju zdravlja kostiju i zuba.

17.65 KM

Trenutno nedostupno
JUTAVIT VITAMIN D 4000 i.j 40 cps - OLIVA

D3-vitamin pomaže kod apsorpcije kalcija i fosfora, održavanju kalcija u krvi te poboljšanju imunološkog sistema. Ukoliko živite u gradu s visokom količinom smoga u zraku, preporučuje se da povećate dnevni unos vitamina D3. Svaka kapsula osigurava 4000 IU vitamina D

17.5 KM

Trenutno nedostupno
JUTAVIT VITAMIN D3 4000 I.J A 100 CPS - OLIVA

D3-vitamin pomaže kod apsorpcije kalcija i fosfora, održavanju kalcija u krvi te poboljšanju imunološkog sistema. Ukoliko živite u gradu s visokom količinom smoga u zraku, preporučuje se da povećate dnevni unos vitamina D3. Svaka kapsula osigurava 4000 IU vitamina D

29.25 KM

Dodaj
POLIVIT B plus a 30 tbl

Polivit B plus je dodatak ishrani koji sadrži vitamine B gupe, uključujući i aktivni folat. Oganizam ih ne može sintetisati, pa je neophodno svakodnevno ih unositi putem zdrave i uravnotežene ishrane.

6.55 KM

Dodaj
BIO-C TBL A 40

Bio-C 500® tablete sadrže vitamin C te kompleks bioflavonoida iz kore agruma. Bio-C 500® je namijenjen osobama koje imaju oslabljen imunitet, nedostatak energije, te osjećaju umor i iscrpljenost. Osobito se preporučuje starijim osobama, rekreativcima i sportašima.

11.2 KM

Dodaj
LAN-O-MEGA 250 ml

Antioksidacijsko, antimikrobno i antikancerogeno djelovanje. Za zaštitu srca i krvnih žila. Kod upala sluznice usta, želuca i crijeva. U slučajevima suhe kože, ekcema ili preosjetljivosti na sunce. Za normalnu funkciju mozga.

11.5 KM

Dodaj
Esi le dieci erbe tbl a 100

Koristi se kod probavnih problema, posebno kod zatvora, nadutosti i oslabljene funkcije jetre i žuči.

13.15 KM

Trenutno nedostupno
ALPHA PEPTIDE COLLAGEN A 1

Alfa-peptid kolagen je preparat koji predstavlja revolucionarno rješenje za poboljšanje fleksibilnosti zglobova i efikasnije funkcionisanje koštano-mišićnog sistema. Kolagen u tečnom obliku, sa dodatkom vitamina C, selena i ekstrakta šipka.

2.6 KM

Dodaj
BiVits ALFA-LIPONSKA KISELINA 300 a60tbl

BiVits Alfa-lipoinska kiselina 300 je dijetetski proizvod koji u jednoj kapsuli obezbjeđuje 300 mg alfa lipoinske kiseline i na taj način doprinosi normalnom funkcionisanju organizma. 

25.75 KM

Dodaj
BiVits CINK a60tbl

BiVits Cink je dijetetski proizvod koji obezbjeđuje 10 mg organskog cink-citrata u jednoj tableti. Cink je nakon gvožđa drugi po zastupljenosti mineral u tragovima u organizmu. Neophodan je za aktivnost velikog broja enzima i biohemijskih procesa. 

18.3 KM

Dodaj
BiVits CINK SELEN a60tbl

BiVits Cink Selen je dijetetski proizvod koji obezbjeđuje snažan sinergistički efekat cinka i selena u jednoj tableti. BiVits Cink Selen sadrži organske oblike minerala koji obezbjeđuju bolju apsorpciju i iskoristljivost minerala u organizmu.

30.3 KM

Dodaj
BiVits HROM a60tbl

BiVits Hrom je dijetetski proizvod koji u jednoj tableti obezbjeđuje 200 mikrograma hroma. Organski oblik hroma iz kvasca obogaćenog hromom obezbjeđuje bolju apsorpciju i biološku raspoloživost minerala u organizmu. Jedna od najvažnijih uloga hroma u organizmu je regulacija nivoa glukoze u krvi.

18.3 KM

Dodaj
BiVits RECOVERY a60tbl

BiVits Recovery je inovativna formulacija sa šest sastojaka koji ostvaruju sinergistički efekat i obezbjeđuju efikasniji antioksidativni i antiinflamatorni efekat. Svojim aktivnim sastojcima može doprineti jačanju imuniteta, povećanju otpornosti organizma, bržem oporavku od infekcije, zdravlju pluća

40 KM

Dodaj
BiVits SELEN a60tbl

BiVits Selen je dijetetski proizvod koji obezbedjuje optimalnu dnevnu dozu selena. Jedna tableta BiVits Selena obezbedjuje 55 mikrograma organskog oblika L-selenometionina što predstavlja 100% nutritivne referente vrednosti za unos selena.

20.3 KM

Dodaj
BiVits VITAMIN B COMPLEX a60tbl

BiVits B complex je dijetetski proizvod koji objedinjuje vitamine B grupe i omogućava nadoknadu celog kompleksa u jednoj tableti. BiVits B complex sadrži aktivan oblik folne kiseline, koji doprinosi boljoj iskoristljivosti proizvoda.

18.3 KM

Dodaj
BiVits VITAMIN C 1000 ACEROLA a60tbl

BiVits Vitamin C 1000 acerola je dijetetski suplement koji obezbjeđuje vitamin C i ekstrakt Acerole, samim tim predstavlja najbolji prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta Acerole i vitamina C obezbjeđuje snažan antioksidativni efekat.

25.7 KM

Dodaj
BiVits VITAMIN C1000, CINK, VITAMIN D3 1000 a60tbl

BiVits Vitamin C 1000 Cink Vitamin D3 1000 je jedinstvena formulacija koja obezbjeđuje snažnu, trostruku zaštitu imunskom sistemu. Jedna tableta na dan obezbjeđuje optimalne doze ovih vitamina i minerala i doprinosi zdravlju organizma.

35.75 KM

Dodaj
BiVits VITAMIN C 500 ACEROLA a60tbl

BiVits Vitamin C 500 acerola je dijetetski suplement koji obezbjeđuje vitamin C i ekstrakt Acerole, samim tim predstavlja najbolji prirodni izvor vitamina C. Kombinacija ekstrakta Acerole i vitamina C obezbjeđuje snažan antioksidativni efekat.

18.3 KM

Dodaj
BiVits VITAMIN C 500, CINK a60  

BiVits Vitamin C 500 Cink je dijetetski suplement koji predstavlja posebnu formulaciju cinka i vitamina C, namjenjen da podrži i ojača funkciju imunog sistema. Sadrži 500 mg vitamina C i 10mg organskog oblika cinka, koji doprinosi boljoj apsorpciji u organizmu. 

22.85 KM

Dodaj
NATUROPLEX BRUSNICA a20

Aktivni sastojci iz Naturoplex® Brusnice provjereno djeluju u sprečavanju vezivanja bakterija u urinarnom traktu čak i 24h nakon primjene, dok ekstrakti brusnice prestaju da djeluju nakon 10h.

15.85 KM

Dodaj
Naturoplex tbl. a36

Primjena Naturoplex-a može imati povoljan uticaj na stanje organa urinarnog trakta, naročito kod upale i obezbijediti njihovo normalno funkcionisanje. Namjena proizvoda je za održanje i uspostavljanje normalne fiziološke funkcije organa urinarnog trakta.

20 KM

Dodaj
HARTIKOL CPS A 30

Hartikol je inovativni proizvod namijenjen održavanju normalne razine holesterola u krvi. Jedini je proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje.

23.25 KM

Dodaj
PERFECTIL TBL a30

Perfectil sadrži riboflavin, niacin i biotin koji doprinose održanju normalne kože te minerale selen i cink koji doprinose održanju normalne kose i noktiju. Dodatno, ova kompleksna formula sadrži još 12 vitamina, minerala i ekstrakata bilja i nije potrebno uzimati dodatne multivitaminske pripravke.

20.75 KM

Dodaj
VITA GLOBIN cps. a30

Vitaglobin je hematski dodatak prehrani koji pomaže u normalnom formiranju crvenih krvnih zrnaca.

16.8 KM

Dodaj
BETAVITEVIT B PIVSKI KVASAC

Obogaćen vitaminima B komleksa formulisan je tako da se uzimanjem jedne tablete dnevno, organizmu obezbedi dovoljna količina vitamina B kompleksa, neophodna za pravilan rast i razvoj. 

6.45 KM

Dodaj
ARTEROPROTECT FORTE A 20

ARTEROprotect forte kapsule su dijetetski suplement namijenjen održavanju i unapređenju zdravlja kardiovaskularnog sistema.

17.85 KM

Trenutno nedostupno
MAGNEZIJ NOC A 20 TBL

Za lakše utonuće i mirniji san tu je Magnezij Noć! Dodatak prehrani s magnezijem, vitaminom B6, melatoninom, valerijanom i Lactium®-om. Odabrani sastojci provjerene kvalitete s valerijanom za miran san i melatoninom za skraćenje vremena potrebnog da zaspite.

14.9 KM

Trenutno nedostupno
Silimarin artičoka cps a30

Dodatak prehrani s ekstraktima ploda sikavice i lista artičoke, vitaminom E, cinkom i selenom. Plod sikavce i list artičoke doprinose normalnoj funkciji jetre. Silimarin povećava razinu glutationa u jetri, a glutation je najvažniji antioksidans za zaštitu jetre.

17 KM

Dodaj
VITAMIN E 200 A30 CPS

Snažan antioksidans jer štiti sve tjelesne stanice od razornog djelovanja slobodnih radikala, zaštita od preuranjenog starenja, nadoknada vitamina E kod sportaša, kod prevencije i liječenja srčanih bolesti i ateroskleroze, kod povišenog krvnog tlaka i masnoća u krvi.

9.9 KM

Dodaj
DH AKTIV SELEN DEPOT a 40

Za normalnu funkciju imunog sistema. Za normalnu funkciju štitne žlijezde. Za zaštitu stanica od oksidativnog stresa. DEPO efekt s produženim djelovanjem.

11.65 KM

Dodaj
DH AKTIV HERZ HAIR+SKIN+NAILS

DOPPELHERZ KOSA, KOŽA, NOKTI tablete a 30, Dodatak prehrani za zdravlje kože, kose i noktiju. Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je općeg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najučinkovitiji proizvodi za ljepotu oni koji djeluju – iznutra.

13.85 KM

Dodaj
DH AKTIV EYE VITAL a30 cps.

Kapsule Doppelherz sadrže vitamine A, C i E, kao i cink u tragovima. Kapsule sadrže i 15 mg luteina i 800 µg zeaksantina.Oko je jedan od najnevjerovatnijih organa u ljudskom tijelu i izaziva se svakodnevno. Rad za računarom, često gledanje televizije i vožnja noću posebno su zahtjevni za oko.

13.8 KM

Dodaj
DH ŽELJEZO ZA ŽENE DIREKT A20

Željezo doprinosi normalnom formiranju crvenih krvnih zrnaca te se željezo za žene direkt  koristi za poboljšanje krvne slike, funkcije imunološkog sistema  i energetskog metabolizma.

12.1 KM

Dodaj
CARDIOVITAMIN a 30 tbl

CARDIOvitamin® sadrži optimalnu kombinaciju vitamina koji djeluju na smanjenje homocisteina u krvi. CARDIOvitamin® se posebno preporučuje uz antiagregacionu terapiju (Acetilsalicilna kiselina) koju već koristite jer zajedničkim djelovanjem daje optimalno antiagregaciono dejstvo i čuva krvne sudove.

14.3 KM

Dodaj
CARDIOVITAMIN a 20 tbl

CARDIOvitamin® sadrži optimalnu kombinaciju vitamina koji djeluju na smanjenje homocisteina u krvi. CARDIOvitamin® se posebno preporučuje uz antiagregacionu terapiju (Acetilsalicilna kiselina) koju već koristite jer zajedničkim djelovanjem daje optimalno antiagregaciono dejstvo i čuva krvne sudove.

10 KM

Dodaj
BETAVITEVIT B PIVSKI KVASAC

Obogaćen vitaminima B komleksa formulisan je tako da se uzimanjem jedne tablete dnevno, organizmu obezbijedi dovoljna količina vitamina B kompleksa, neophodna za pravilan rast i razvoj. Vitamini B kompleksa doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i očuvanju zdravlja kože, kose i noktiju.

6.45 KM

Sprejevi za nos 👃

Dodaj
MARISSIMO Forte mini sprej 50ml

Hipertonični rastvor morske vode za primjenu kod jako začepljenog nosa. Sadrži aktivne supstance i minerale morske vode pogodne za svakodnevnu njegu i higijenu sluznice nosa.

10.85 KM

Trenutno nedostupno
AQUA MARIS Classic sprej

Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način. 

9.2 KM

Trenutno nedostupno
AQUA MARIS Baby sprej

Olakšava uklanjanje nakupljenog sekreta, eliminiše infektivne čestice, prašinu, alergene i nečistoću.

11.8 KM

Dodaj
MARISSIMO Extra forte sprej 125ml.

Hipertonični rastvor morske vode za primjenu kod jako začepljenog nosa.

15.6 KM

Dodaj
Acidosalus sprej za grlo i nos

18.4 KM

Dodaj
MARISSIMO SOFT MINI SPREJ 50 ML

Pogodan za primjenu kod beba od 6 mjeseci starosti i odrasle. Intenzitet raspršivanja: tuš Mlaznica se može skidati i čistiti pred svaku upotrebu spreja. Sterilnost rastvora morske vode ostaje neoštećena i prilikom višekratne upotrebe Marissimo spreja.

10.7 KM

Trenutno nedostupno
MARISSIMO BABY SPREJ 125 ML

Marissimo Baby sprej je sprej za ispiranje nosa koji ne sadrži lijek i koji služi da ublaži kongestiju nosa kod upale sinusa, zapušenog nosa, polenske alergije i drugih alergija. Preporučuje se u slučaju nazalne kongestije: prvi put ujutro, prije jela i pred spavanje.

15.15 KM

Trenutno nedostupno
HERBIKO propomucil sprej za nos extra strong

PropoMucil® EXTRA STRONG sprej za nos pored propolisa i N-acetilcisteina sadrži i taninsku kiselinu koja u kontaktu sa sluzokožom stvara tanak sloj koji sprečava upijanje toksičnih materija i štiti sluzokožu, odnosno sužava kapilare u nosu.

8.55 KM

Dodaj
PROPONASAL SPREJ a30ml

Proponasal sprej za nos se koristi kod infekcija i upalnih procesa nosa i gornjih disajnih puteva. Formulisan na bazi propolisa, taninske kiseline i eukaliptusa, poboljšava prohodnost disajnih puteva, pa se preporučuje primjena kod zapušenog nosa, kao i za ublažavanje tegoba rinosinuzitisa.

8.4 KM

Dodaci ishrani - Imunitet💊

Dodaj
Imunocink za djecu (60 tableta)

Imunocink za djecu preporučuje se kao svakodnevni dodatak ishrani djeci sa oslabljenom prirodnom otpornosti organizma, djeci sklonoj čestim infekcijama, za zdrav rast i razvoj djece koja kreću ili se nalaze u kolektivu.

13.15 KM

Dodaj
Omegavit 100mg (120 kapsula)

Omegavit sadrži omega-3 masne kiseline koje tijelo ne može samo proizvesti te ih je potrebno organizam unositi prehranom ili pomoću dodataka prehrani.

26.25 KM

Dodaj
Orthomol® Immun (30 doza)

Orthomol® Immun je dijetetski proizvod za posebnu medicinsku namjenu. Namijenjen osobama sa oslabljenim imunim sistemom kao što je u slučajevima rekurentnih respiratornih infekcija, kod akutnih i hroničnih infekcija i oboljenja, poslije operacija i kod osoba starije životne dobi.

128.05 KM

Dodaj
Polivit B (30 tableta)

Vitamini B kompleksa zajedničkim djelovanjem podstiču metabolizam, proizvodnju energije, poboljšavaju rad imunog i nervnog sistema, te utiču na očuvanje zdravlja srca i krvnih sudova, kose, kože, kao i drugih organa.

4.85 KM

Dodaj
Vitamin C+D3+CINK+ACEROLA (105 tableta)

33.6 KM

Dodaj
Magnezij 400 + B complex (20 vrećica)

Magnezijum doprinosi normalnoj funkciji nervnog sistema i mišića, smanjenju zamora i iscrplјenosti, normalnom elektrolitnom balansu, normalnoj sintezi proteina i normalnoj psihološkoj funkciji.

8.25 KM

Dodaj
Webber - B12 1000mc (80 kapsula)

Vitamin B12 - hidrosolubilni vitamin koji ima ključnu ulogu u pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i stvaranju crvenih krvnih ćelija.

23.35 KM

Dodaj
Omega-3 1000mg + 12mg vitamin E

Omega 3 masne kiseline su neophodne za život, ali ih naše tijelo ne može sintetizirati.  Nezasićene masne kiseline, poput onih sadržanih u kapsulama PharmaVital Omega 3, treba konzumirati u dovoljnim količinama svaki dan.

14.6 KM

Trenutno nedostupno
Kurkumin forte (30 tableta)

Kurkuma ima i snažno protuupalno i antimikrobno djelovanje, inhibira i otpuštanje histamina iz mastocita a pokazuju i univerzalno antitumorsko dejstvo.

29.1 KM

Trenutno nedostupno
JutaVit D3 Vitamin 2000 IU (100 kapsula)

Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji i iskorišćenju kalcijuma i fosfora, normalnom nivou kalcijuma u krvi, održavanju građe kostiju, normalnoj mišićnoj funkciji, očuvanju zuba i učestvuje u ćelijskoj diobi.

26.15 KM

Dodaj
Inofolic kesice (30 kom. )

INOFOLIC® je dodatak ishrani baziran na Mio-Inositolu i folnoj kiselini potreban da izbalansira količinu ovih suplemenata, ukoliko je njihov unos smanjen ili je organizmu potrebna veća količina istih.

38.75 KM

Dodaj
Apiglukan ImunoMax sirup 100ml

Idealna kombinacija visoko koncentriranog beta-glukana, meda, propolisa, vitamina C i E,vitamina B-kompleksa i cinka pomažu vam da osnažite svoj imunitet. Apiglukan ImunoMax je tekući dodatak prehrani.

21.8 KM

Dodaj
ORS efervete (12 tableta)

Alvogen O.R.S. efervescentne tablete koriste se za jednostavno i efikasno liječenje i spriječavanje dehidracije, stanja uzrokovanog prekomjernim gubitkom vode i soli u tijelu.  Idealan je za rehidrataciju nakon bolesti, stomačnih problema ili fizičke vježbe.

11 KM

Dodaj
K2D3 (20 kapsula)

K2D3 predstavlja optimalnu kombinaciju nutrijenata za pravilnu mineralizaciju kostiju i očuvanje integriteta koštanog sistema koja istovremeno štiti zglobove od štetnih efekata kalcijuma. K2D3 povećava resorpciju kalcijuma iz hrane i omogućava njegovo pravilno iskorištavanje.

12.8 KM

Dodaj
Apivit B complex 100ml

Apivit ® tekući dodatak prehrani s medom i vitaminima za djecu i odrasle preporučujemo kao vitaminsku dopunu prehrani, osobito u zimi i proljeće, kod djece sa smanjenim apetitom, kod premorene školske djece slabe koncentracije i pojačanog umora.

12.05 KM

Trenutno nedostupno
Esi Normolip 5 cps (30 kapsula)

Dodatak ishrani, veoma koristan kao dopuna svakodnevnoj ishrani svih osoba koje imaju problem sa regulacijom šećera u krvi ali prije svega se savjetuje osobama sa povišenim trigliceridima i holesterolom u krvi.

19.7 KM

Dodaj
NBL Glucosamine chondroitin MSM TBL

Glukozamin hondroitin sa MSM doprinosi ne samo mobilnosti, već i očuvanju zdravih zglobova. Glukozamin i hondroitin djeluju sinergijski smanjujući ukočenost zglobova i povećavajući snagu i oporavak ligamenata i tetiva.

35 KM

Dodaj
Pro Beta Glukan (30 kesica)

Povećava imunološku aktivnost za 50-120% unutar prvih 72-96 sati od oralnog uzimanja.

58.6 KM

Dodaj
Gelee Royale bio forte fiole 10x9ml

Bio gelée royale forte pomaže da tijelo ne klone!

35.5 KM

Trenutno nedostupno
Imunocink za odrasle (60 tableta)

Imunocink za odrasle preporučuje se kao svakodnevni dodatak ishrani kod jačanja odbrambenih sposobnosti organizma kao i kod povećanih potreba za cinkom i vitaminom C

16.15 KM

Dodaj
Gelee Royale super+vitamin D 16x9ml

Gelée royale super je osmišljen za sve koji žele da im tijelo lakše prati brzi tempo života.

32.6 KM

Trenutno nedostupno
CYDONIA Brusnica (30 tableta)

Kapsule brusnice su dodatak prehrani koji pomaže kod infekcija donjih mokraćnh puteva (E.coli).

9.9 KM

Trenutno nedostupno
GE 132 + NATURAL (60 kapsula)

Poboljšava opšte stanje organizma i utiče povoljno na krvnu sliku i imuni sistem, a istovremeno u određenoj mjeri pomoći će i efekat redovne terapije.

148.45 KM

Dodaj
Gelee Royale junior fiole 10x9ml.

Proizvod Gelée royale junior Medex je razvio posebno za djecu.

29.8 KM

Trenutno nedostupno
Gelee Royale matična mliječ (30 kapsula)

Pridonosi održavanju normalne razine testosterona u krvi i ima ulogu u funkciji imunološkog sustava te zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

14.3 KM

Dodaj
Webber - Coenzyme Q10 (60 kapsula)

Važan je antioksidans i ključni hranjivi sastojak za proizvodnju ćelijske energije.

32.9 KM

Dodaj
Apiglukan Imuno 100ml

Apiglukan Imuno također sadrži vitamin C i mineral cink koji su neophodni za normalno funkcionisanje organizma.

14.55 KM

Dodaj
Femisan A (60 kapsula)

Femisan A plus Maca kapsule je potpuno prirodni proizvod na biljnoj bazi bez neželjenih dejstava.

47.3 KM

Dodaj
Esi Ginkomax 30x240mg

Povoljno utiče na cerebralnu i perifernu cirkulaciju, pomaže kod vrtoglavica i zujanja u ušima, pospješuje pamćenje, olakšava oporavak nakon moždanog udara.

23.9 KM

Trenutno nedostupno
Orthomol immun (7 doza)

Orthomol Immun je hrana za specijalne medicinske namjene. Sadrži mikro-nutrijente u kompleksnom sastavu i sa dobro uravnoteženim, naučno baziranim doziranjem.

40.9 KM

Dodaj
GE KIDS (30 kom.)

GE kids je kompleks moćnih antioksidanata za bolji imunitet djece.

64.25 KM

Dodaj
Orthomol Immun granulat (15 doza)

Pogodan kao dijetetski tretman imuno-deficijencija koje mogu nastati poslije hemoterapije ili terapije zračenjem, kod akutnih hroničnih infekcija i oboljenja, poslije operacija kao i kod osoba starije dobi.

68.45 KM

Dodaj
Saw Palmetto Complex (60 tableta)

Pospješuje zdravlje prostate, učinkovito djeluje na liječenje akni., saveznik je u borbi protiv gubitka kose kod muškaraca i žena.

28.6 KM

Dodaj
Premama duo (30 kom.)

Tablete i kapsule Premama Duo su specijalno formulirane da osiguraju potrebnu količinu folata (400 µg) i vitamina D, zajedno sa ostalim vitaminima, mineralima i omega 3 masnim kiselinama u svim fazama trudnoće, u cilјu zadovolјenja povećanih potreba organizma.

23.9 KM

Dodaj
Centravit (30 tableta)

 Za svakodnevnu nadopunu organizma vitaminima, mineralima i oligoelementima kod izloženosti stresu, neredovite i jednolične prehrane, osjećaja umora i iscrpljenosti.

11.6 KM

Dodaj
DH aktiv herz hair+skin+nails

Dodatak ishrani za kosu, kožu i nokte.

13.85 KM

Dodaj
Imunoglukan P4H sirup 120 ml

Imunoglukan P4H® sirup je dodatak prehrani s Imunoglukanom i vitaminom C.

37.75 KM

Dodaj
Imunoglukan kapsule (30 kapsula)

Imunoglukan P4H® kapsule preporučujemo svima koji su često bolesni, brzo se umore i izloženi su psihičkom ili fizičkom stresu.

39.15 KM

Dodaj
Merz special dražeje (60 kom.)

Merz Spezial Dragees su dodatak prehrani a osmišljene su kako bi vam omogućile svježu i zdravu kožu, bujnu i sjajnu kosu te lijepe i čvrste nokte.

33.75 KM

Trenutno nedostupno
Orthomol Junior C plus narandža (30 tableta)

Orthomol  Immun junior je namjenjen za dijetetski tretman učestalih infekcija (kao što su infekcija srednjeg uha, uobičajene prehlade, upale krajnika) kod djece starije od četiri godine.

87.55 KM

Dodaj
Urasan forte (30 kom.)

Urasan forte je dodatak ishrani koji u sebi sadrži ekstrakt sjemena bundeve čija efikasnost je potvrđena u mnogim studijama kod osoba koje imaju probleme sa mokrenjem, a koji su povezani sa benignom hiperplazijom prostate (BHP) ili iritabilnom mokraćnom bešikom.

26.5 KM

Trenutno nedostupno
Vamex tablete 20x130

Pakovanje: 20 kapsula od 130 mg u dva blistera.

20.6 KM

Dodaj
Orthomol Immun junior plus C šumsko voće

87.55 KM

Trenutno nedostupno
APIVIT B COMPLEX A 60

Apivit dodatak prehrani s medom i vitaminima za djecu i odrasle preporučujemo kao vitaminsku dopunu prehrani, osobito u zimi i proljeće, kod djece sa smanjenim apetitom, kod premorene školske djece slabe koncentracije i pojačanog umora.

11.6 KM

Dodaj
APIVIT D3 FORTE 2500MG CPS 40 cps

Sadrži Vitamin d koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, održavanju normalne funckije mišića i održavanje normalnih kostiju. 

14.5 KM

Dodaj
Apivit imuno C sirup a 100ml

Apivit® tekući dodatak prehrani s medom, acerolom, vitaminom C i cinkom preporučujemo kao vitaminsku dopunu prehrani, osobito u zimi i proljeće, kod djece sa smanjenim apetitom, kod premorene školske djece slabe koncentracije i pojačanog umora.

12.3 KM

Trenutno nedostupno
APIVIT IMUNO C tbl. a45

Apivit® je dodatak prehrani s medom, acerolom, vitaminom C i cinkom preporučujemo kao vitaminsku dopunu prehrani, osobito u zimi i proljeće.

13 KM

Dodaj
APIVIT K2D3 FORTE TBL A 30

Dodatak prehrani s kalcijem i vitaminima K2 i D. Sadži vitamin D koji doprinosi normalnoj apsorpciji/iskorištenju kalcija i fosfora. Sadrži kalcij i vitamin K koji doprinose održavanju normalnih kostiju.

13 KM

Trenutno nedostupno
APIVIT MULTI FORCE SENIOR TBL a45

Apivit multi force senior tablete za osobe starije od 50 godina su komplekstan proizvod koji sadrži minerale, vitamine, elemente u tragovima, likopen, lutein i ekstrakt ginka.

18.9 KM

Dodaj
APIVIT MULTI FORCE TBL A 45

APIVIT multi force film tablete su složeni proizvod koji sadrži minerale, vitamine, elemente u tragovima, koenzim Q10, ekstrakt šipka, kolin i inozitol. Produžena apsorpcija film tableta omogućuje bolju iskoristivost uz konstantno oslobađanje aktivnih sastojaka u tijelo.

17.4 KM

Dodaj
Apivit multi sirup a 100 ml

Apivit® tekući dodatak prehrani s medom i vitaminima za djecu i odrasle preporučujemo kao vitaminsku dopunu prehrani,  osobito u zimi i proljeće, kod djece sa smanjenim apetitom, kod premorene školske djece slabe koncentracije i pojačanog umora

13.05 KM

Dodaj
CYDONIA ORIGANO I ČAJEVAC cps a30

Origano i čajevac kapsule su dodatak prehrani, koji služi za održavanje zdravlja donjih mokraćnih puteva.

10.2 KM

Dodaj
EPIPROSTOL CPS A 30

EPIPROSTOL- kapsule sa ekstraktom biljke sitnocvijetne vrbovice za tretman i održavanje zdravlja prostate i urogenitalnog trakta

12.4 KM

Dodaj
ULTRA CAL KAPS A60

Idealna kombinacija nutrijenata za jake kosti kod stanja smanjene gustoće kostiju. Koristi se kod prevencije i tretmana osteoporoze.

17.5 KM

Dodaj
STONEX 30X500 mg

Sadrže ekstrakt biljke Phyllanthus niruri (Chanca Piedra) poznate kao “razbijač kamena”. Efikasna eliminacija i sprečavanje nastanka bubrežnih kamenaca. Dovode do relaksacije uretera nakon litotripsije-razbijanja kamenaca, čime olakšavaju ekskreciju.

14.15 KM

Dodaj
ULJE CRNOG KIMA CPS A 180

Ulje sadrži veliki broj djelotvornih supstanci: eterično ulje, enzime, vitamine i esencijalne masne kiseline. Kapsule crnog kima koriste se kao jedan od najvrijednijih dodataka prehrani koje nam služe kao pomoć u jačanju otpornosti organizma.

27.05 KM

Dodaj
BIMUNAL IMUNO SIRUP 300 ML

Bimunal Imuno sadrži ekstrakt ploda crne zove tri puta više u preporučenoj dnevnoj dozi. Pored ekstrakta ploda zove, Bimunal Imuno sadrži i pulpu ploda baobaba, plod acerole, cink, bakar, vitamine C i D. Plod baobaba se zbog svog jedinstvenog nutritivnog sastava, često se naziva “super voćka”.

37.75 KM

Dodaj
Orthomol junior C PLUS A 14 MIX (narandža i šumsko voće)

Orthomol® Junior C plus je dodatak prehrani za djecu sa vitaminima i mineralima. Tablete za žvakanje s okusom mandarine-narandže/šumsko voće.

45 KM

Dodaj
FLORADIX KINDERVITAL 250ML

Floradix Kindervital® je tekući dodatak prehrani s prirodnim biljnim ekstraktima i voćnim sokovima, namijenjen djeci od 3. godine života. Biljni tonik voćnog okusa koji sadrži neophodne vitamine (A, B, C, D, E) i kalcij u pažljivo odabranim omjerima.

25.55 KM

Trenutno nedostupno
Floradix tonik sa željezom a250ml

Floradix je sigurna nadopuna željeza za sve, a osobito trudnice, dojilje, djecu i mlade, starije osobe i vegetarijance. Tekući dodatak prehrani s organskim željezom i odabranim vitaminima.

25.55 KM

Dodaj
PROSTURO CPS A 30

Prosturo se preporučuje muškarcima iznad 40 godina starosti koji žele održati funkcije prostate i urogenitalnog trakta u dobrom stanju.

20.15 KM

Dodaj
PROSTURO NEO a30 cps

Za održavanje funkcije prostate i urogenitalnog trakta u dobrom stanju. Pridonosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi. Pridonosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.

25 KM

Dodaj
Ge 132

GE 132 je dodatak ishrani čiji sastojci pozitivno utiču na imunološki sistem čovjeka, jačajući prirodne, odbrambene sposobnosti ljudskog organizma. . Preporučuje se za unapređenje zdravlja i prevenciju nastanka oboljenja srca i krvnih sudova,malignih bolesti različitih organa, bolesti metabolizma..

116.5 KM

Dodaj
CYSTURO JUNIOR PRAŠAK 10X5 g

Cysturo Junior se preporučuje kod infekcija mokraćnog sistema za djecu koja pate od ponovljenih infekcija urinarnog trakta i u prevenciji istih. Poboljšava imuni sistem, te se preporučuje kao dodatak prehrani u toku antibiotske terapije prilikom tretmana urinarnih infekcija.

19.5 KM

Dodaj
CYSTURO C A 30 TBL

Cysturo C se preporučuje osobama koje se brinu o tjelesnom imunitetu i pravilnom funkcionisanju mokraćnog sistema. Cysturo C je dodatak prehrani kao izvor vitamina C, ekstrakta brusnice i poljske preslice. Osim toga, vitamin C podržava pravilno funkcionisanje imunološkog sistema.

18.45 KM

Dodaj
IMMUNO SIRUP 200ML

PRIRODNO RJEŠENJE ZA JAK IMUNITET. IMMUNO SIRUP, italijanskog proizvođača Pharmalife research je jedini sirup za djecu sa cinkom i bakrom u kombinaciji sa prirodnim vitaminom C, i standardizovanim ekstraktima Astragalusa i Eleuteroa obezbjeđuje jak imunitet djece.

18.25 KM

Trenutno nedostupno
CYSTONE tbl a100

Cystone normalizira kiselost mokraće i smanjuje peckanje i bol pri mokrenju. Normalizira pH vrijednost mokraće. Smanjuje oksidativni stres koji je povezan sa stvaranjem mokraćnih kamenaca.

16.8 KM

Dodaj
ARTRIFLEX a 20 VITALIS

Artriflex je prirodni preparat namijenjen stvaranju i održavanju zdravog koštano-zglobnog sistema, smanjenju ukočenosti svih zglobova, jačanju hrskavice, povećanju elastičnosti i pokretljivosti zglobova, ligamenata i mišića.

32.35 KM

Dodaj
OSTEOREVITAL PRO a 30 kom

OsteoRevital ® PRO je dodatak prehrani u obliku praška sa okusom šumskog voća, namijenjen odraslim osobama za održavanje funkcije zglobova. OsteoRevital ® PRO obogaćuje dnevnu ishranu kolagenom i glukozaminom.

59.95 KM

Dodaj
GASTROLACT 14 KESICA

Gastrolact® je dijetetski proizvod-hrana za posebne medicinske namjene za eliminaciju Heliko bakterije (med. Helicobacter Pylori – HP) iz želuca i dvanaestopalačnog crijeva, ali i za otklanjanje posljedica upala želuca i crijeva izazvanih ovom bakterijom.

87 KM

Trenutno nedostupno
ESI ALOE VERA 500 ml

Sok aloe vere se oduvijek koristi za poboljšanje varenja i probave (eliminaciju toksina iz organizma) i ujedno jača imunitet. Smatra se pravom pomoći  za cijeli probavni trakt.

14.55 KM

Dodaj
Esi aloe vera+noni 1000ml.

Sok aloe vera s nonijem je napravljen najnježnijim procesima koji ne utječu na aktivne sastojke ove dvije sinergistički komplementarne biljke. Takvim procesima potpuno je sačuvano njihovo prirodno dejstvo koje se dobiva iz polisaharida, minerala i aminokiselina.

35.15 KM

Trenutno nedostupno
Citrax forte cps a 30

Citrax forte je dodatak ishrani sa gorkom pomorandžom i limunom. Ubrzava metabolizam, povećava razgradnju masti, povećava energiju i vitalnost, smanje apetit, topi masne naslage, dovodi do gubitka kilograma, reguliše holesterol.

24.05 KM

Trenutno nedostupno
Slim cps Vitalis

Potpuno prirodan i neškodljiv preparat za mršavljenje. Vitalis Slim je potpuno prirodna formula na bazi rakova, školjki, ananasa, zelenog čaja i divljeg limuna. Citosan (iz rakova) djeluje kao sunđer za masti, upija ih i pretvara u nesvarljivo jedinjenje i putem stolice izbacuje iz organizma.

32.3 KM

Trenutno nedostupno
CYDONIA VRKUTA A 30

Sadrže 450mg ekstrakta vrkute, 50mg eteričnog ulja konopljike i 200mg ulja noćurka. Pomažu kod fibroida i endometrioze, pojačanog menstrualnog krvarenja, krvarenja poslije poroda, sprečavaju pojavu simptoma PMS-a, ublažavaju simptome menopauze.

14.3 KM

Dodaj
RUPEDIR VREĆICE a20 KOM

Dodatak prehrani prevenira stvaranje novih bubrežnih kamenaca i smanjuje veličinu postojećih

30.3 KM

Dodaj
TUSSIFLUX sirup a200ml

Dodatak ishrani za djecu sa biljnim ekstraktima, propolisom i etarskim uljem za normalnu funkciju sluznice gornjih disajnih organa. Islandski lišaj, list crnog sljeza i plod zove doprinose smanjenju grebanja u grlu i normalnoj funkciji gornjih disajnih puteva i glasnih žica.

16.8 KM

Trenutno nedostupno
MULTIVITAMOL SIRUP a 200ml

Multivitaminski preparat sa željezom namjenjen djeci iznad jedne godine života i mladima. Ugodnog okusa, za djecu iznad 1. godine života. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imuniteta, smanjenju umora i iscrpljenosti. Vitamin D doprinosi normalnom rastu i razvoju kostiju.

10.4 KM

Dodaj
MULTIVITAMOL SIRUP FORMULA L+6

Posebno je prilagođen djeci školske dobi.  Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imuniteta, smanjenju umora i iscrpljenosti.  Vitamin B3 (niacin) doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.  Pantotenska kiselina doprinosi normalnim mentalnim performansama

10.4 KM

Dodaj
COLLAGENFIX a1 kesica

Pospješuje obnavljanje zglobne hrskavice. Olakšavanje tegoba koje se javljaju na nivou zglobova, kao što su bol, ukočenost i smanjena pokretljivost. Doprinosi očuvanju funkcije, kao i održavanju zdravlja zglobne hrskavice i okolnih struktura.

2.85 KM

Dodaj
ESI NO DOL cps a 60

Dodatak prehrani namijenjen za očuvanje zdravlja hrskavice, pokretljivost zglobova i umanjenje bolova. Kapsule su posebno prikladne za starije osobe, sportaše te sve osobe kod kojih su zglobovi pod povećanim naporom.

15.1 KM

Čajevi ☕

Dodaj
Urološki čaj 50gr

4.6 KM

Dodaj
Kadulja čaj 50gr

3.5 KM

Trenutno nedostupno
Uvin čaj a 50gr

3 KM

Trenutno nedostupno
Bijeli sljez čaj 50gr

5.2 KM

Dodaj
Čaj za regulaciju stolice 50gr

4.6 KM

Trenutno nedostupno
Kamilica čaj 50gr

3.8 KM

Trenutno nedostupno
Vrkuta čaj 50gr

4.2 KM

Dodaj
PHARMAMED Čaj za mršavljenje slim fit 50g

6.55 KM

Dodaj
Sena čaj 50 gr

4.8 KM

Dodaj
ARTEMISAN čaj slatki pelin

5.25 KM

Dodaj
AMER čaj 30gr

Ostvaruje izuzetno dobre rezultate na upale hemoroida,prostate i bubrega, te virusne i bakterijske infekcije (Escherichia coli) uro-genitalnog trakta.

11.25 KM

Dodaj
Brusnica plod čaj a 250mg

Brusnica je crvena bobica porijeklom sa Sjeverno Američkog kontinenta koja obiluje različitim zaštitnim materijama, sadrži minerale, vitamin A, vitamin C, kalij i biljna vlakna. Čajevi od brusnice, sokovi, sušeni plodovi brusnice su prirodni antibiotik koji uništava štetne bakterije i gljivice.

10.95 KM

Kozmetika 💄

Dodaj
Eucerin DERMOPURE krema 40ml

Eucerin DERMOPURE dopunska umirujuća krema je hidratantna krema za masnu i aknama sklonu kožu osmišljena posebno za osobe koje su podvrgnute medicinskim tretmanom protiv akni.

29.05 KM

Dodaj
Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju

Eucerin Hyaluron-Filler krema za područje oko očiju posebno je namijenjena tretiranju “bora smijalica” koje nastaju na osjetljivom području oko očiju.

40.85 KM

Dodaj
Eucerin UreaRepair PLUS krema za ruke

Eucerin UreaRepair PLUS krema za ruke sa 5% ureje pruža suhoj i gruboj koži potrebnu dnevnu njegu.

17.45 KM

Trenutno nedostupno
Avene Hydrance Aqua-gel 50ml

Hydrance Aqua gel hidrirajuća krema namjenjena je svim tipovima dehidrirane osjetljive kože.

41.6 KM 35.36 KM

Dodaj
Weleda krema za njegu pelenskog podrucja od nevena 75ml

Nježna zaštita delikatne bebine kože, umiruje iritiranu kožu i ublažava crvenilo već prvog dana korišćenja.

11.5 KM

Dodaj
Weleda krema skin food blaga 75ml

Lagana, svilenkasta njega za normalnu i suhu kožu. Pruža koži osjećaj trenutne hidriranosti i štiti je od daljeg isušuvanja. Nakon nanošenja ostavlja kožu mekom i gipkom.

18.25 KM

Trenutno nedostupno
Weleda krema skin food 75ml

Hranljiva, zaštitna njega za suhu kožu cijelog tijela, revitalizuje, hidrira i čini kožu mekšom.

18.25 KM

Trenutno nedostupno
Weleda krema za lice bijeli sljez 50ml

Nježna, prirodna krema za lice bez dodatih parfema hrani i održava vlažnost kože. Pogodno i za odrasle sa osjetljivom kožom.

22.05 KM

Trenutno nedostupno
Weleda puter skin food 150ml

Skin Food puter za tijelo momentalno umiruje osjećaj neprijatnosti i svraba kože. Hidrira, obnavlja i jača njenu prirodnu barijeru.

30.9 KM

Dodaj
Weleda anticelulitno ulje sa pumpicom 100ml

Weleda ulje od breze protiv celulita je kombinacija biljnih ekstrakata i prirodnih biljnih ulja koja smanjuje pojavu celulita, poboljšava teksturu, elastičnost i tonus kože.

28.95 KM

Gelovi i masti

Dodaj
Konjski gel 250ml

Gel za masažu s efektom grijanja. Sadrži ekstrakte divljeg kestena, arnike, ružmarina i metvice.

4.8 KM

Dodaj
Vitalis Sports Cream 100ml

Sports cream je biljni antireumatik, efikasan kod reume, artritisa, sportskih povreda, bolova u leđima, ukočenog vrata, tegoba kod poslovnih ljudi.

32.3 KM

Dodaj
Gavezova mast 30gr

Ubrzava zarastanje rana, obnavljanje slomljenog koštanog tkiva, kao i tetiva oštećenih usljed iščašenja i uganuća. 

5.1 KM

Dodaj
Konjski balzam ekstra jaki 250ml

Preporučuje se za bolove u zglobovima i mišićima jačeg intenziteta i hronične reumatske bolove. Pogodan je za zagrijavanje mišića prije sportskih aktivnosti. Pomaže kod osjećaja hladnoće u nogama i rukama.

6.7 KM

Dodaj
Vitalis venogel 100ml

Sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka koji trenutno otklanjaju bol, otok, grčeve u nogama, neutrališu osjećaj teških nogu i vitalizuju kožu.

32 KM

Dodaj
Gavez gel 250ml

Izvrstan aktivator rasta stanica, koji stimulira zarastanje rana, obnavljanje polomljenog tkiva kostiju i tetiva, oštećenih usljed isčašenja i uganuća.

5.8 KM

Dodaj
PAVLOVIĆEVA mast originalna za bebe sa kamilicom

Originalna Pavlovićeva mast sa ekstratom kamilice

6.5 KM

Dodaj
Bademova krema 100ml

Krema je izuzetno pogodna za njegu i zaštitu nježne i osjetljive dječije kože.

5.9 KM

Dodaj
Bepanthen krema 30g

Za suhu i nadraženu kožu! Bepanthen obnavlja i vlaži suhu kožu, a dekspantenol pospješuje zacjeljivanje. Vaša koža će opet biti zdrava i nježna na dodir.

10.5 KM

Dodaj
Dr. Plant krema sa ureom 10%

Dr Plant 10% Urea krem za regeneraciju kože intenzivno hidrira kožu i sprečava njeno isušivanje i pucanje.

9.75 KM

Trenutno nedostupno
Jomelop E

Odličan rezultat melem je pokazao u otklanjanju ožiljaka i keloida nastalih od opekotina i drugih vrsta povreda.

16.6 KM

Dodaj
Sudocrem 125 ml

Sudocrem krema 125g za svakodnevnu zaštitu kože.

12.25 KM

Dodaj
Jecoderm mast 25g

Jekoderm mast predstavlja proizvod koji je napravljen na bazi ribljeg ulja koji olakšava i ublažava procese regeneracije iritirane kože

8.85 KM

Dodaj
Herbifit venogel a75ml

HERBIFIT VENOGEL, gel na bazi divljeg kestena, za kratko vrijeme umanjuje bolove u nogama, pospješuje perifernu cirkulaciju i pomaže kod proširenih vena, ublažava bolove, osjećaj težine i umora u nogama

12.7 KM

Dodaj
MAGNEVITAL MAGNEZIJUM HLORID GEL JONI ZA OPUSTANJE

Magnevital Magnezijum hlorid gel joni za opuštanje je formulisan na bazi magnezijum hlorida, koji se resorbuje preko kože, a efekat delovanja se osjeća brzo po nanošenju proizvoda. Svojim umirujućim svojstvima olakšava nastupanje sna, pomaže u stanjima nervne napetosti, stresa, premora i nesanice.

21.3 KM

Dodaj
Cirkulotok gel za cirkulaciju 100ml

Cirkulotok je prirodni preparat namjenjen za ubrzavanje periferne cirkulacije. Taksifolin, flavonoid poreklom iz biljke Sibirski ariš, je najefikasniji predstavnik antioksidanasa. Poboljšavajući mikrocirkulaciju pomaže kod svih stanja nastalih kao posljedica loše periferne cirkulacije

12.85 KM

Dodaj
TIGROVA MAST A 30 ML CYDONIA

Tigrova mast je najpoznatija mast na svijetu za ublažavanje bolova, čija tajna formula datira od prije 1500 godina kada se upotrebljavala samo za potrebe careva. Komercijalna uporaba Tigrove masti traje više od 100 godina, što je dokaz postojanosti njene kvalitete i učinkovitosti

5.8 KM

Dodaj
ESI NO DOL krema 100 ml

Nodol krema poboljšava elastičnost hrskavičnog tkiva (glukozamin sulfat), poboljšava propusnost tkiva, pomaže eliminaciju toksina koji mogu biti uzročnik boli u vezivnom i mišićnom tkivu.

15.1 KM

Dodaj
ALPENKRAUTER EMULSION A 200ML

Prirodna krema na bazi alpskih ljekovitih biljki, njemačke proizvodnje. Alpska krema - Alpenkräuter je prirodna krema namijenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svježem mirisu, plavo-zelene boje.

6.1 KM

Dodaj
DECUBIT KREMA 100 ML

DECUBIT krema djeluje antiseptički i protivupalno, poboljšava prokrvljenost tkiva te olakšava proces zarastanja rana.. Pospješuje obnavljanje kože i čini je mekšom i elastičnijom. Prvenstveno se koristi u spriječavanju nastanka dekubitusa i liječenju područja zahvaćenih dekubitusom.

20.6 KM

Dodaj
DR PLANT KREMA SA UREOM 10%

Za njegu suhe, zadebljale i ispucale kože - za njegu kože sklone pojavi alergija i ekcema - kod sindroma „dijabetičnih stopala" - kod crvenila, svraba i perutanja kože - kod „guščije kože" - za zaštitu kože tokom zimskih mjeseci

9.75 KM

Dodaj
ABC krema 50 g

ABC Lokalna terapija protiv bolova ublažava bolove u mišićima u kralježnici. Toplina je poznat lijek za ublažavanje boli kod napetosti mišića. ABC  krema za zagrijavanje sadrži aktivni sastojak, kapsaicin, koji stimulira toplinu i receptore boli na koži.

26.1 KM

Dodaj
Aloe Vera ESI GEL a 200ml

Aloe vera gel je čisti bioaktivni gel namijenjen za intenzivnu njegu, zaštitu i hidrataciju svih tipova kože. Posebno je pogodan za osjetljivu kožu sklonu alergijama i nježnu kožu dojenčadi i djece obzirom da ne sadrži parabene.

14.9 KM

Dodaj
ALOE VERA GEL a 100 ml

Aloe vera gel je čisti bioaktivni gel namijenjen za intenzivnu njegu, zaštitu i hidrataciju svih tipova kože. Posebno je pogodan za osjetljivu kožu sklonu alergijama i nježnu kožu dojenčadi i djece obzirom da ne sadrži parabene.

9.85 KM

Dodaj
Konjski gel 500ml

Konjski balzam sa efektom hlađenja idealan je kod reumatskih promjena, bolova u koštano-zglobnom sistemu, slabe cirkulacije, problema sa venama, uganuća, grčeva i modrica. Pogodan je za masažu cijelog tijela. Sadrži ricinusovo ulje, kamfor, mentu, ruzmarin, divlji kesten i i arniku.

7.25 KM

Dodaj
KONJSKI GEL EXTRA JAKI 500 ML

Preparat izaziva lokalno zagrijavanje i tako spriječava provođenje bola, pospješuje cirkulaciju, opušta mišiće i poboljšava dovod kiseonika i hranljivih materija na mjesto bola.

10.9 KM

Dodaj
ALPHA COMPLEX KREMA 50 ML

Alpha complex cream se koristi za ublažavanje bola u mišićima i zglobovima. Krema sa alfa lipoinskom kiselinom, ekstraktom arnike, magnezijum-hloridom, kamforom, metil-salicilatom i etarskim uljima ruzmarina, nane i eukaliptusa.

19.55 KM

Dodaj
Serrapeptase cream 50 ml

Serapeptaza je biološko jedinjenje koje se koristi kao anti-upalni agens, koji se primjenjuje u slučajevima protiv upale koji ima analgetsko dejstvo i antiedematozni efekt.

17.55 KM

Dodaj
FLEBOXAR KREM GEL 50 ML

Fleboxar krem gel sa diosminom je namijenjen za njegu kože nogu sa proširenim venama, proširenim i ispucalim kapilarima, otocima, za sindrom teških, umornih i nervoznih nogu.

17.45 KM

Higijena usta 👄

Dodaj
Anaftin oralni gel 8ml

Pomaže zarastanje manjih lezija u ustima, kao što su afte ili ranice nastale od korektivnih proteza. Formira zaštitni sloj koji oblaže usnu duplju i ublažava bol. Sadrži raspršivač za ciljano nanošenje.

12 KM

Dodaj
Apiprodent sprej za desni

Djeluje blagotvorno na zubno meso i sluznicu usne šupljine.

15 KM

Dodaj
Apipro oral sprej a 20 ml

APIPRO® oral sprej za grlo, stvaranjem zaštitnog filma, umiruje nadraženo i upaljeno grlo i smanjuje iritaciju usne šupljine.

13.95 KM

Trenutno nedostupno
CS CETKICA ZA ZUBE ULTRA SOFT 5460

Četkica za zube Curaprox CS 5460 ima 5460 ultra tankih CUREN® vlakana, koja dosežu i do teško dostupnih mjesta.

8.75 KM

Dodaj
Gengigel gel.20ml. 0 2%

Gengigel pomaže u zarastanju i ubrzava obnavljanje desni, olakšava bol te je klinički dokazano efikasan u sprečavanju i uklanjanju parodontalnih bolesti.

19.9 KM

Dodaj
COREGA EXTRA jako ljepilo za protezu a 40 g

Corega Extra Strong ljepilo za zubnu protezu pored čvrstog prianjanja omogućava i sigurno prianjanje rubova proteze. Zubnu protezu drži tijekom cijelog dana.

12.8 KM

Dodaj
XWHITE VISIBLE a 1 kom

Xwhite® profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi osigurat će najjednostavnije izbjeljivanje i postizanje željenog bijelog osmijeha u samo nekoliko jednostavnih koraka. Patentirana tehnologija omogućuje brzo i učinkovito izbjeljivanje sa rezultatom kao i profesionalno izbjeljivanje u ordinaciji.

2.1 KM

Vaginalete

Dodaj
Cydonia PET BILJAKA vagitorije 5×3g

Pomažu obnavljanje vaginalne i cervikalne sluznice u stanjima pojačanog vaginalnog sekreta, oštećenja sluznice izazvanih bakterijama ili virusima i ublažavaju promjene vaginalne sluznice u stanjima vaginalne suhoće različitog porijekla (menopauza, hormonski disbalans i dr.).

4.2 KM

Dodaj
Cydonia KANTARIONO ULJE vagitorije 5x3g

Pomažu epitelizaciju vaginalne i cervikalne sluznice u stanjima pojačanog lučenja vaginalnog sekreta, kod oštećenja sluznice izazvanih bakterijama ili virusima i ublažavaju promjene vaginalne sluznice u stanjima vaginalne suhoće različitog porijekla (menopauza, hormonski disbalans i dr.).

4.2 KM

Preparati za potenciju

Dodaj
Afrička šljiva kapi 10ml

Proizvod je namjenjen održavanju pravilne seksualne funkcije muškarca, otklanja erektilne smetnje prostate i jača potenciju.

28 KM

Dodaj
Afrička šljiva forte (10 kapsula)

Proizvod je namijenjen održavanju pravilne seksualne funkcije muškarca, otklanja erektilne smetnje prostate i jača potenciju.

22.85 KM

Dodaj
Afrička šljiva (10 kapsula)

Proizvod je namijenjen održavanju pravilne seksualne funkcije muškarca, otklanja erektilne smetnje prostate i jača potenciju.

19.45 KM

SARS-Covid 19 antigen test🧪

Dodaj
COVID-19 antigen test kit

Brzi antigenski test za samotestiranje. Za kućnu upotrebu. Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test.

5.8 KM

Prezervativi

Dodaj
Prezervativi A3 ROMED

Dermatološki ispitan, od prozirnog prirodnog lubrikanta.

1.45 KM

Testovi za trudnoću

Dodaj
CLEARBLU PLUS test za trudnoću 1 min

Test Clearblue Plus za utvrđivanje trudnoće osmišljen je kako bi pružio najjednostavnije iskustvo testiranja na trudnoću, uz pouzdanost koju očekujete od testa Clearblue - Prikaz rezultata već nakon 1 minute*.

11.15 KM

Baby program👶

Dodaj
Babytol D3 + DHA Omega (30 kapsula)

DHA Omega – 3 masna kiselina ima ključnu ulogu u: razvoju nervnog sistema djeteta, razvoju mozga, mentalnih i kognitivnih funkciju, poboljšanju psiho – motornih funkcija kod djece, normalnom razvoju vida, oštrine vida i funkcije oka.

20.25 KM

Dodaj
NOVALAC 1 400g (od 0 do 6 mjeseci)

Univerzalna početna mliječna formula Novalac 1 namjenjena je za dojenčad od rođenja do 6. mjeseca života ako ih mame ne doje ili ih samo djelimično doje.

15.4 KM

Dodaj
NOVALAC 2 400g (nakon 6 mjeseci)

Novalac 2 mliječna formula prilagođena je za ishranu dojenčadi starijih od šest mjeseci. Dio je mješovite ishrane koja se u prvih šest mjeseci života ne smije upotrebljavati kao zamjena za majčino mlijeko.

16.6 KM

Trenutno nedostupno
Hipp caj za dojilje

Kombinacija odabranih biljaka – anisa, komorača i kima za koje je poznato da pomažu u stvaranju majčinog mlijeka. HiPP čajevi za dojilje zadovoljavaju najviše zahtjeve za kvalitetu. Također, zadovoljavaju povećane potrebe za tekućinom tijekom dojenja.

9.55 KM

Trenutno nedostupno
Gengigel baby gel za desni

Iskustva roditelja govore da se djetetu uz pomoć gela Gengigel Prvi zubići mogu smanjiti bol i nelagoda. Proizvod je ugodnog okusa i sasvim siguran za upotrebu. Ne uzrokuje neželjena dejstva i interakcije s drugim proizvodima ili lijekovima te nije štetan ako se proguta.

21.7 KM

Dodaj
OSADENT GLOBULE

Osadent pilule za rast zuba su homeopatski lijek. Homeopatska slika ovih pet komponenti naročito odgovara problemima sa nicanjem zubića praćenih bolom, povišenom tjelesnom temperaturom, prolivom, grčevima u stomaku, razdražljivošću, nemirom i nesanicom.

16.15 KM

Dodaj
Nosi set aspirator za nos

Efikasno i bezbolno uklanja sekret iz nosa djece (0+). Snaga aspiracije ne oštećuje sluznicu nosa. Vrlo jednostavan za upotrebu. Nosi® set aspirator za nos je medicinski proizvod koji radi na svaki kućni usisivač.

33 KM

Preparati za sunčanje ☀️

Trenutno nedostupno
Ladival Allergy Sprej SPF 50 150 ml

Ladival Allergi sprej za zaštitu od sunca SPF 50+ je lagane, nemasne teksture, pogodan za kožu sklonu alergijama na sunce, akne ili masnu kožu. Sprej štiti od opekotina od sunca i starenja kože izazvanih suncem.Obilno nanijeti prije izlaganja suncu i pustiti da se gel u obliku spreja upije.

28.5 KM 24.23 KM

Trenutno nedostupno
Ladival gel SPF 50+ za djecu 200 ml

Ladival gel za zaštitu od Sunca za djecu je razvijen specijalno za posebne potrebe dječje kože.Bogata formulacija losiona intenzivno neguje dječju kožu. Zahvaljujući ravnom završetku čepa, boca se može okrenuti naopako u cilju potpunog pražnjenja. Pogodan i za primjenu kod neurodermatitisa.

32.15 KM 27.33 KM

Trenutno nedostupno
Ladival IR 50 sprej za sunčanje za djecu

Formulacija izuzetno kompatibilna sa kožom: bez parfema, boja i konzervansa. Jedinstvena trostruka ćelijska zaštita od opekotina od sunca i crvenila kože usljed izlaganja suncu. UVA + UVB + IR-A zaštita i njega dječje kože. Pogodan za primjenu kod neurodermatitisa.

25.7 KM 21.84 KM

Trenutno nedostupno
Ladival IR-A 30 sprej za djecu 200 ml

Formulacija izuzetno kompatibilna sa kožom: bez parfema, boja i konzervansa. Jedinstvena trostruka ćelijska zaštita od opekotina od sunca i crvenila kože usljed izlaganja suncu. UVA + UVB + IR-A zaštita i njega dječje kože. Pogodan za primjenu kod neurodermatitisa.

29.95 KM 25.46 KM

Trenutno nedostupno
Ladival kind sprej SPF 50 200 ml

Ladival kind sprej SPF 50 je za zaštitu kože beba i djece od sunca. Prijatan je za kožu, posebno se preporučuje za kožu koja pati od neurodermatitisa. Ne sadrži boje, parfeme i konzervanse. Vrlo vodootporan i nudi efikasnu zaštitu za djecu čak i u vodi. Bez vještačkih emulgatora, boja i konzervansa.

30.9 KM 26.27 KM

Trenutno nedostupno
Ladival milk kind SPF 30 200 ml

Ladival sprej za zaštitu od Sunca za djecu je razvijen specijalno za posebne potrebe dječje kože, a pogodno je i za korišćenje kod neurodermatitisa. Bogata formulacija intenzivno njeguje dječju kožu, dok praktična forma spreja u boci sa zaštitom od curenja, predstavlja idealn oblik za put.

29.3 KM 24.91 KM

Njega očiju

Dodaj
Makulin Plus (30 kapsula)

Makulin® Plus kapsule su dodatak prehrani s FloraGLO® luteinom, ZeaoneTM zeaksantinom, cinkom, bakrom, vitaminima C i E, te DHA i EPA omega-3 masnim kiselinama iz Epax® koncentriranog ribljeg ulja.

27.85 KM

Dodaj
Systane a 10ml kapi za ovlaživanje oka

Kapi za oči Systane donose učinkovito rješenje za problem suhih očiju. Bile su prve umjetne suze na tržištu, a klinički je dokazano da smanjuju simptome suhog oka. Pružaju osjećaj ugode u oku odmah nakon ukapavanja i osiguravaju produljenu zaštitu oka.

15.35 KM

Dodaj
Systane a 10ml Ultra kapi za ovlaživanje oka

Systane Ultra kapi za ovlaživanje oka mogu se koristiti za lubrikaciju i ovlaživanje silikon hidrogel i svih mekih kontaktnih leća. Zamjenjuju prirodne suze i štite oči od teških klimatskih i vremenskih uvjeta. Sprječavaju isušivanje površine oka.

20.6 KM

Dodaj
OPTAVID KAPI a10 ml

Optavid® kapi za oči sterilna su otopina za ovlaživanje i podmazivanje očiju, s fiziološkim pH, bazirana na vodenom destilatu (hidrolatu) cvijeta različka, vodenom destilatu (hidrolatu) cvijeta kamilice i natrijevom hijaluronatu, bez konzervansa.

16.85 KM

Dodaj
MAKULIN FRESH KAPI ZA OČI

Spas za Vaše suhe i umorne oči! Makulin® Fresh sterilne kapi za vlaženje oka s natrijevim hijaluronatom 0,2% i biljnim hidrolatima, pomažu kod iritacije, suhoće i pečenja, osjećaja stranog tijela u očima, konjunktivitisa kao i učestalog i dugog korištenja kontaktnih leća. Makulin. Očigledno dobar.

15.55 KM

Dodaj
MAKULIN DUAL ACTION KAPI ZA OČI

Makulin® Dual Action kapi smanjuju nadražaj, djeluju antioksidativno, hidratizirajuće i podmazujuće te time smirujuće. Kod sezonskog alergijskog konjunktivitisa, sindroma suhog oka te nelagode u očima.

18.35 KM

Dodaj
Blink CONTACTS a 10ml

Posebno formulirane za nositelje kontaktnih leća, ove nježne i izrazito učinkovite kapi za oči umiruju i osvježavaju suhe i umorne oči. Pogodne su za sve vrste kontaktnih leća. Mogu se koristiti bez prethodnog vađenja leća iz očiju.

13.7 KM

Dodaj
Blink INTENSIVE a 10ml

Poboljšane kapi za oči posebno su formulirane da štite i opuštaju suhe, iritirane ili izrazito umorne oči. Mogu se koristiti i za vrijeme nošenja kontaktnih leća. 

16.2 KM

Prehlada i gripa💉

Dodaj
HERBIKO PROPOMUCIL KESICE 200

PropoMucil® kesice – prirodni antimikrobik – prečišćen, nealergen propolis sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma.

5.7 KM

Dodaj
HERBIKO PROPOMUCIL KESICE 5X600 mg

PropoMucil® kesice – prirodni antimikrobik – prečišćen, nealergen propolis sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) kod osoba sa problemima disajnih puteva praćenih stvaranjem šlajma.

6 KM

Trenutno nedostupno
HERBIKO PROPOMUCIL SPREJ ZA GRLO

PropoMucil® sprej za grlo jedini sadrži prečišćen standardizovan propolis (antimikrobik) sa prirodnim N-acetilcisteinom (NAC) koji smanjuje upalu i bol u grlu, pomaže u rješavanju afti u usnoj duplji.

7.15 KM

Trenutno nedostupno
PROPOMUCIL JUNIOR SPREJ ZA GRLO

PropoMucil sprej za grlo na bazi propolisa (antimikrobik) i N-acetilcisteina, pomaže kod upale i bola u grlu, kod afti, kod promuklosti, doprinosi jačanju odbrambene moći sluzokože usta i grla. Dvostruka zaštita od infekcije!

7.15 KM

Trenutno nedostupno
SINUXIN VRECICE A 16

Od obične prehlade do upale sinusa, odnosno sinusitisa. Poduzmite mjere na prirodan način. Prehlada se često razvije u upalu sinusa pa je vrlo važno već u početnoj fazi infekcije ili prehlade potražiti prirodnu pomoć i spriječiti upalu sinusa

17.5 KM

Dodaj
PROPOMINT SPREJ ZA GRLO a30ml

Propomint sprej je antiseptički sprej za usta koji sadrži ekstrakt propolisa, etarsko ulje mente. Propolis povoljno djeluje na sluzokožu usta i grla, sprečava razvoj gljivičnih infekcija, dok menta djeluje kao antiseptik i pruža osvježavajući ukus.

9.4 KM

Dodaj
PROPOMEL KAPI a30ml

Propomel kapi sadrže prečišćeni propolis i preporučuje se njihova primjena odraslim osobama, kod infekcija gornjih disajnih puteva, prehlade, gripa i drugih stanja praćenih povišenom temperaturom i malaksalošću. Propomel kapi  pomažu jačanje imuniteta i odbrambene sposobnosti organizma.

7.45 KM

Dodaj
PROPOMEL KAPI ZA DJECU a30ml

Propomel kapi za djecu sadrže ekstrakt propolisa i preporučuje se njihova primjena kod infekcija gornjih disajnih puteva, prehlade, gripa i drugih stanja praćenih povišenom temperaturom i malaksalošću. Preparat je namijenjen prije svega djeci, ali i odraslim osobama.

7.4 KM

Ostalo

Dodaj
Toplomjer digitalni th1 color

Digitalni medicinski toplomjer, namijenjen mjerenju tjelesne temperature kod ljudi.

7 KM

Trenutno nedostupno
Warzin solucija 10ml

Isprobana tinktura za brzo i učinkovito uklanjanje svih vrsta bradavica.

27.95 KM

Dodaj
Ricinusovo ulje a 100 ml

Iako poznato po svojoj unutrašnjoj upotrebi kao purgativ, ricinusovo ulje je izvrsno i za spoljnu upotrebu. Ulje cuva i daje vlažnost koži pa se zbog tih svojstava najviše koristi za izradu kozmetickih preparata. Koristi se za njegu suhe i oštecene kose tako sto se nanosi prije šamponiranja

6.1 KM

Dodaj
ULJE AUSTRALIJSKOG ČAJEVCA 10 ml

Ulje australijskog čajevca snažno djeluje protiv patogenih gljivica, bakterija i virusa, gljivične infekcije kože, akni, i kao preventiva oštećenju kože zbog terapije zračenjem. Pravilnim korištenjem ulje je sigurno i netoksično.

7.3 KM

Dodaj
ACIDOSALUS GEL ZA INTIMNU NJEGU 200ml

Za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja tijela. Kombinacija probiotičkih bakterija i biljnih mješavina održava prirodnu pH vrijednost sluznice, osigurava zaštitu i ravnotežu vaginalne flore, te štiti od vaginalnih infekcija. Preporučljivo kod svih starosnih dobi.

18.4 KM

Trenutno nedostupno
Nigellus - Čorekotovo ulje a 50ml

Nigellus je čorokotovo ulje dobijeno metodom hladnog cijeđenja čorokotovog sjemena. U svrhu očuvanja svih korisnih supstanci sadržanih u sjemenu čorokota Nigellus se ne filtrira, niti podliježe bilo kakvim drugim dodatnim preradama.

8.7 KM

Dodaj
Nigellus - Čurokotovo ulje a 125ml

Nigellus je čorokotovo ulje dobijeno metodom hladnog cijeđenja čorokotovog sjemena. U svrhu očuvanja svih korisnih supstanci sadržanih u sjemenu čorokota Nigellus se ne filtrira, niti podliježe bilo kakvim drugim dodatnim preradama.

14.65 KM

Dodaj
Nigellus - Čorokotovo ulje a 250ml

Nigellus je čorokotovo ulje dobijeno metodom hladnog cijeđenja čorokotovog sjemena. U svrhu očuvanja svih korisnih supstanci sadržanih u sjemenu čorokota Nigellus se ne filtrira, niti podliježe bilo kakvim drugim dodatnim preradama.

25.05 KM

Trenutno nedostupno
TLAKOMJER PIC sa stetoskopom PIC ClassicStethoMed

Pomoću manometra ćete brzo i učinkovito izmjeriti krvni pritisak. Mjerenje se odvija ručno, krvni pritisak se iščita pomoću stetoskopa.

45.3 KM

Trenutno nedostupno
TLAKOMJER PIC Easy rapid

PiC Solution Tlakomjer EasyRapid je automatski digitalni tlakomjer koji ima najnoviju tehnologiju u mjerenju krvnog pritiska. PiC EasyRapid tlakomjer je klinički testiran u skladu s ESH (Europsko društvo za hipertenziju) standardom što jamč potpunu preciznost i tačnost rezultata.

117 KM

Dodaj
AURIDOL KAPI ZA UŠI a7g

Kapi za uho Auridol , zahvaljujući svojoj zaštitnoj barijeri, dizajnirane su da podrže liječenje upale uha praćene bolom. Kapi za uši Auridol presvlače vanjski ušni kanal zaštitnim filmom koji ga štiti od štetnih vanjskih faktora i pomaže u uspostavljanju ravnoteže u nadraženom i natečenom tkivu.

15 KM

Trenutno nedostupno
BELIEMA EXPERT INTIMNA KUPKA 200ML + BELIEMA KREMA GRATIS

Beliema Expert Intimna kupka sadrži mliječnu kiselinu, pantenol, glicerin i alantoin sa umirujućim hidratacijskim svojstvima za suzbijanje neugodnog mirisa. Kupka je namjenjena za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja, posebno ženama koje su sklone intimnim infekcijama.

13.4 KM

Dodaj
BELIEMA EXPERT INTIMNA KREMA 30ML

Beliema Expert Intimna krema-nježna umirujuća formula, koja sadrži prirodni sastojak kamilice, hijaluronsku kiselinu, mliječnu kiselinu koja vraća ph, te vitamin E u obliku provitamina za efekat vlaženja.

13 KM

Trenutno nedostupno
Scholl flaster za kurje oči i žuljeve

Flaster za kurje oči s jastučićem - vodootporni. Meki jastučići trenutno olakšavaju pritisak, a Schollov sistem diska štiti zdravu kožu oko kurjeg oka.

5.15 KM

Dodaj
PIKOSAN BABY SPREJ 100ML

Pikosan® Natural Protect Baby sprej sadrži kombinaciju ulja limunskog eukaliptusa i ekstrakta limunske mirte koji štite dječju kožu od komaraca i ostalih insekata. Dodatno umiruju nadraženu kožu i ublažavaju svrbež, dok dekspantenol njeguje i regenerira nježnu dječju kožu.

12.9 KM

Dodaj
PIKOSAN KIDS SPREJ 100ML

Pikosan® Natural Kids Protect sprej je proizvod koji sadrži prirodnu patentiranu FLY BLOCK formulu u kombinaciji s eteričnim uljima lavandina i mente koji štite dječju kožu od komaraca i ostalih insekata. Prilikom nanošenja sprej dodatno njeguje kožu.

12.9 KM

Dodaj
HEMOXARR SPREJ 30 ML

Hemoxarr spray je namienjen za njegu kože u analnoj regiji, sprečava ponovnu pojavu simptoma upale i spriječava svrab i krvarenje.

17.55 KM

Dodaj
OTO AQUA ACIDA SPRAY ZA UŠI a 30ml

Oto aqua acida je sprej za uho koji sadrži acetatnu kiselinu, izopropil alkohol i dekspantenol. Acetatna kiselina stvara pH sredinu nepovoljnu za rast mikroorganizama, izopropil alkohol pomaže da se iz uha ukloni voda koja oštećuje kožnu barijeru i predstavlja podlogu za razvoj infekcije.

13.6 KM

Dodaj
OTO AQUA CLEAN SPRAY ZA USI a30ml

Oto aqua clean sprej je namijenjen za redovnu higijenu uha. Djeluje antiseptično, što doprinosi prevenciji infekcija spoljašnjeg uha. Može se koristiti neposredno prije upotrebe kapi za uho, kako bi se isprao ušni kanal i ostvario bolji kontakt lijeka sa kožom.

13.6 KM

Dodaj
REZAC ZA TABLETE

Romed sjekač lijekova, tableta i vitamina je praktičan, jer pored sjeckalice koja je napravljena od kvalitetnog čelika, posjeduje i mali dozator. Vrlo lako se čisti i zahvaljujući malim dimenzijama kutiju možete nositi u džepu ili torbici.

3 KM

Dodaj
DR PLANT PANTENOL RASTVOR 5%

Pantenol rastvor sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5). Stimulišući diobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje. Dr Plant Pantenol rastvor štiti kožu i obnavlja prirodni pH.

6.4 KM

Dodaj
DR PLANT PANTENOL SPREJ 5%

Dr Plant Pantenol sprej je namijenjen svim generacijama i svim tipovima kože. Jednostavno se nanosi i ne zahtjeva direktan kontakt sa promjenom na koži. Stimulišući diobu ćelija epiderma, potpomaže prirodne procese regeneracije kože i ubrzava njeno zarastanje.

8.1 KM

Korpa je trenutno prazna
Vaša narudžba

0 artikala

Ukupno : 0

U cijenu je uključen PDV

Na kasu 0