O Korpi

Brza i jednostavna za korištenje, Korpa je platforma za dostavu restoranske hrane, namirnica i drugih proizvoda - od sada i u planinskim uslovima :)

Mi u Korpi, znamo da nakon cjelodnevnog skijanja i boravka na svježem zraku, posljednje što želite kada dođete u svoj topli planinski dom jeste da kuhate.

Osim toga, ukoliko su prstići promrzli, u “korpu” možete dodati i tople napitke poput tople čokoladu ili omiljenog čaja i prepustiti se potpunom uživanju sa porodicom ili prijateljima.

Uz Korpa dostavu, putem pretraživača ili mobilne aplikacije za manje od minut možete naručiti bilo koji proizvod iz ponude, a dostava stiže na Vaša vrata, brzo i jednostavno.

Korpa.ba usluga nije novost na svjetskom tržištu, ali je zasigurno revolucija na domaćem. Pozivanje restorana ili kurira, naručivanje, te naknadno objašnjavanje gdje se nalazite je stvar prošlosti. Sada sve možete raditi jednostavnije.

Ono što Korpu izdvaja od drugih servisa je da su korisnici u toku sa statusom narudžbe u stvarnom vremenu - od momenta narudžbe do dolaska na željenu adresu.

Svaku Vašu narudžbu, odnosno kurira koji je za nju zadužen, možete pratiti putem interaktivne mape, sve do dolaska na Vaša vrata, te po potrebi ostvariti kontakt.

Keš ili kartica, izbor je Vaš

Ekskluzivno i prvi put u BiH, hranu naručenu iz restorana je moguće platiti bilo kojom kreditnom, odnosno debitnom VISA ili MasterCard karticom, a za brže i jednostavnije plaćanje u budućnosti, karticu je moguće i sigurno pohraniti na Vašem pametnom telefonu.

Ako ipak preferirate keš, tu je i opcija direktnog plaćanja kuriru na Vašim vratima.

Cijene hrane su identične kao u ugostiteljskim objektima, a za Korpa narudžbe koje prelaze određeni prag, dostava na vrata je potpuno besplatna. Za sve manje iznose, obračunava se minimalna doplata za dostavu u iznosu od 2-3 KM, u ovisnosti od Vaše udaljenosti.

Slika govori više od hiljadu riječi

Prvi put naručujete iz restorana ili jednostavno ne znate za šta ste ovaj put raspoloženi? Sigurni smo da će Vam naše profesionalne slike pomoći da lakše donesete ispravnu odluku. Naručite ono što stvarno želite i uživajte u svakom zalogaju.

Za nas nema prepreka

Niste stigli očistiti snijeg ispred svog ulaza? - Ne brinite, nema mjesta panici :) Između Vas i ukusne hrane koju ste naručili nema mjesta preprekama. Naši kuriri će sa osmijehom na licu pronaći put do Vas i dostaviti Vam Vašu narudžbu u kratkom vremenskom roku.

Korpa.ba: "Dostavljamo na Vaša vrata"