📣 Upoznajte naše partnere 📣

CANDY SHOP SARAJEVO 🍬
Trgovina slatkiša Candy Shop, nudi razne vrste slatkiša za sve ljubitelje poslastica.
Idealni za poklone i tople trenutke, slatkiši odlikuju bogatim, kvalitetnim ukusom koji će se savršeno uklopiti u Vaše svakodnevne rituale ispijanja kafe. A ako pitate Korpine korisnike, sa čokoladnim grožđicama ne možete pogriješiti.
Candy shop


HELJDAEKO RESTORAN “SINIJA” 🥧
Sinija Organski restoran nastao je kao izraz želje proizvođača i kupaca da jedno mjesto u Sarajevu bude „kao kod kuće“. Heljdaeko i restoran Sinija su u sistemu Halal kvalitete od 2019. godine. Heljdaeko Sinija ima 17 halal proizvoda za ishranu i 4 vrste jastuka od heljdinih ljuski. Među Korpinim korisnicima je napopularnija Čorba od heljde.
Heljdaeko Restoran Sinija


PETRAKIJA WINE & LIFE 🍾
Naša vinoteka nalazi se u srcu Sarajeva. Nudimo veliki izbor bosanskog vina, sira, maslinovog ulja, čokolade i još mnogo toga. Pridružite nam se na degustaciji vina i upoznajte mnoge sorte vina koje Bosna nudi. Do sad na Korpa aplikaciji se vino Tvrdošac pokazalo kao najpitkije.
Petrakija Wine & life


SUHO MESO BABIĆ 🥓
Tradicija pravljenja suhog mesa u našoj zemlji je stara stoljećima, a neki proizvođači su i danas zadržali stari način pravljenja ovog proizvoda. Porodica Babić već pet generacija čuva tajne recepte, koji su jako popularni na korpi. Mi Vam preporučujemo Biftek.
Suho meso Babić


BAKLAVA DUĆAN 🧇
Priča Baklava dućana počela je prije 20-tak godina, kada je Bedrija vrijedno kuhala i spremala najukusnija tradicionalna jela za odabrani krug mušterija. Od tada stvaraju standarde okusa jer donose najbolje i najkvalitetnije baklave. Postali su nezaobilazna stanica u posjeti ovog grada i slatki suvenir koji rado nosite kući.
Baklava dućan


KAŠAHANA 🍨
Kašahana je mali porodični biznis nastao u proljeće 2019. godine iz ljubavi dvoje ljudi prema zdravlju i zdravom životu i sa željom da svoje dugogodišnje prehrambene navike i pažljivo osmišljene recepte podijele sa drugima. Prije svega, Kašahana je mjesto u kojem je “brza hrana” ujedno i zdrava hrana.
Kašahana