Korpa.ba

O nama

Menadžer Kompanija d.o.o. je preduzeće za proizvodnju i usluge, osnovano 1994. godine, u privatnom vlasništvu.

Posluje profitabilno i ima jasnu viziju svog razvoja. Strateško opredjeljenje preduzeća se ogleda u stalnoj aktivnosti na praćenju i ulaganju u nove tehnologije u sferi telekomunikacija, štampanih medija i WEB-a, koje omogućavaju brži, efikasniji i jeftiniji prijem, obradu i isporuku informacija za naš www.Info-M.ba oglasni centar. Naša osnovna djelatnost su usluge prijema, obrade i komercijalnog plasiranja informacija, kako za fizička, tako i za pravna lica. VAS SMS i Premium rate usluge su novi pravac u našem razvoju.

Preduzeće je osnivač i izdavač oglasnika „Mali Oglasi“, od 1995. godine i oglasnika „Lokalni Oglasi“ od 2008. godine. U vlasništvu preduzeća su i tri interaktivna WEB izdanja, Mali Oglasi, Auto Oglasi i Lokalni Oglasi sa zavidnim brojem posjetilaca.

Preduzeće je suvlasnik kompanije Novi Krov d.o.o. iz Beograda, izdavača oglasnika „Krov Oglasi“ i „Auto Oglasi“, te dva interaktivna WEB izdanja Krov Oglasi i Auto Oglasi.

Call Centre (Kontakt centar d.o.o.) je firma ćerka preduzeća. Osnovano je da za potrebe Info-M oglasnog centra pruža usluge kontakta sa korisnicima centra. Zainteresovanim preduzećima nudimo usluge sveobuhvatnog dolaznog i odlaznog kontakta sa korisnicima njihovih usluga kao i potencijalnim tržištem. Kao CRM operater, (Customer relationship management), koristeći pogodnosti outsourcing-a, omogućujemo našim klijentima da fokusiraju svoj biznis, postignu uštede u materijalnim, ljudskim i tehničkim resursima te unaprijede svoju poziciju na tržištu.

www.M-production.org objedinjuje aktivnosti u grafičkoj i audio-video produkciji.

Preduzeće zapošljava 25 radnika.

 


Početna stranicaPočetna stranica

Korpa  

(prazno)
2checkout.com